Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Graine colza")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 500

  • Page / 20
Export

Selection :

  • and

Sixième congrès international sur le colza. Paris 17-18-19 mai 1983. Actes du congrès. Tome 2Congrès international sur le Colza. 6. sd, 894 p.Conference Proceedings

La désolvantation des tourteaux de colzaEVRARD, J; GUILLAUMIN, R.Revue française des corps gras. 1983, Vol 30, Num 11-12, pp 445-451, issn 0035-3000Article

Forderungen der Lebensmittelindustrie an neue Rapssorten = Demande en nouvelles variétés de colza de l'industrie alimentaire = Demands of food industry on new rape seed varietiesTHOMAS, A; VOM BRUCK, C. G.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1985, Vol 87, Num 11, pp 460-463, issn 0015-038XArticle

Wertprüfungssysteme bei Winterraps = Les systèmes de contrôle de qualité du colza d'hiver = Quality test systems of winter rape seedVON KRIES, A.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1984, Vol 86, Num 7, pp 269-272, issn 0015-038XArticle

Removal of phytic acid and protein-phytic acid interactions in rapeseed = Elimination de l'acide phytique et interactions protéine-acide phytique dans le colzaSERRAINO, M. R; THOMPSON, L. U.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 1, pp 38-40, issn 0021-8561Article

Factors affecting the desolventization of canola meal = Facteurs influant sur le desessenciement des tourteaux de colzaGRANT, D. R; EAGER, R. L; PEPPER, J. M et al.Journal of the American Oil Chemists' Society. 1983, Vol 60, Num 11, pp 1867-1875, issn 0003-021XArticle

Bioethanol production from rapeseed straw at high solids loading with different process configurationsLOPEZ-LINARES, Juan Carlos; ROMERO, Inmaculada; CARA, Cristóbal et al.Fuel (Guildford). 2014, Vol 122, pp 112-118, issn 0016-2361, 7 p.Article

Séchage-désolvantation d'un produit agro-alimentaire : le tourteau de colzaNAIHA, Mohammed.1984, 205 pThesis

Changes in cotyledon cell microstructure during rapeseed processing before extractionFORNAL, J; SADOWSKA, J; WINNICKI, T et al.Polish journal of food and nutrition sciences. 1996, Vol 5, Num 3, pp 25-36, issn 1230-0322Article

The oxidation of 4-hydroxyindole as a model system for the oxidation of 4-hydroxyindolyl-3-methyl glucosinolate = L'oxydation de l'hydroxy-4 indole comme modèle de l'oxydation de l'hydroxy-4 indolyl méthyl-3-glucosinolateTRUSCOTT, R. J. W; MANTHEY, M. K.Journal of the science of food and agriculture. 1989, Vol 47, Num 2, pp 191-195, issn 0022-5142Article

Utilisation de la graine de colza en aviculture. Revue bibliographique et résultats de deux essaisLECLERCQ, B; LESSIRE, M; GUY, G et al.Productions animales. 1989, Vol 2, Num 2, pp 129-136Article

Les glucosinolates du colza : où en est-on dans leur dosage ? = Glucosinolates of rapeseed : what is the present status of their determination ?RIBAILLIER, D; QUINSAC, A.Revue française des corps gras. 1985, Vol 32, Num 4, pp 159-162, issn 0035-3000Article

Einfluss der Anbauhäufigkeit von Winterraps auf das Auftreten von Schadfaktoren, die Ertragsleistung und Qualitätsmerkmale = Influence de la fréquence des cultures du colza d'hiver sur l'apparition des facteurs nuisibles, sur le rendement et les critères de qualité = Influence of the cultivation frequency of winter rape seed on the occurrence of noxious factors, on crops and quality characteristicsKUBLER, E.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1985, Vol 87, Num 6, pp 239-244, issn 0015-038XConference Paper

Determination of the glucosinolate content in commercial rapeseed loads with a pocket reflectometer = Détermination, au moyen d'un réflectomètre portatif, de la teneur en glucosinolates des lots de graines de colzaTHIES, W.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1985, Vol 87, Num 9, pp 347-350, issn 0015-038XConference Paper

Methodische Untersuchungen zur Glucosinolatbestimmung bei Raps = Etudes des méthodes de dosage des glucosinolates dans le colza = Methodical investigations of glucosinolate determination of rape seedMARQUARD, R; SCHLESINGER, V.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1985, Vol 87, Num 12, pp 471-476, issn 0015-038XArticle

Zur Bindung des Resthexans in Raps-Extraktionsschroten = Fixation de l'hexane résiduel dans les tourteaux d'extraction de colza = Binding effects of residual hexane in rapeseed mealSCHNEIDER, F. H; RUTTE, U.Fette, Seifen, Anstrichmittel. 1984, Vol 86, Num 9, pp 331-339, issn 0015-038XArticle

Fractionation of oleaginous seed meals by screening and characterization of the products = Fractionnement, par criblage granulométrique, des tourteaux d'oléagineux et caractérisation des produitsDAVIN, A.Qualitas plantarum. Plant foods for human nutrition. 1983, Vol 33, Num 2-3, pp 153-160, issn 0377-3205Article

Removal of glucosinolates from defatted rapeseed meal by extraction with aqueous ethanol = Elimination, par extraction par l'éthanol aqueux, des glucosinolates des tourteaux de colza délipidésVAN MEGEN, W. H.Canadian Institute of Food Science and Technology journal. 1983, Vol 16, Num 2, pp 93-96, issn 0315-5463Article

SICHTSORTIEREN VON RAPSBRUCH : VERALLGEMEINERNDE BEHANDLUNG DES SICHTSORTIERENS = LE TAMISAGE DES GRAINES BROYEES DE COLZA : TECHNIQUES GENERALISEES DU TAMISAGESCHNEIDER FH.1983; FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1983; VOL. 85; NO 7; PP. 253-259; ABS. ENG; BIBL. 9 REF.; 10 FIG.Article

REMOVING OF UNDESIRABLE SUBSTANCES FROM GENETICALLY IMPROVED VARIETIES OF RAPESEED BY MEANS OF THE DIFFUSION-EXTRACTION PROCESS. = ELIMINATION, A L'AIDE D'UN PROCEDE DE DIFFUSION-EXTRACTION, DE SUBSTANCES INDESIRABLES DE VARIETES DE COLZA AMELIOREES PAR SELECTION GENETIQUE.KOZLOWSKA H; ZADERNPOSKI R; LOSSOW B et al.1982; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1982; VOL. 26; NO 10; PP. 857-862; ABS. GER/RUS; BIBL. 22 REF.; 2 FIG./1 TABL.Article

THE GLUCOSINOLATE CONTENT OF THE LEAF AND STEM OF FODDER KALE (BRASSICA OLERACEA L.), RAPE (BRASSICA NAPUS L.) AND RADICOLE (RAPHANOBRASSICA) = TENEUR EN GLUCOSINOLATES DES FEUILLES ET DES TIGES DU CHOU FOURRAGER (BRASSICA OLERACEA L.), DU COLZA (BRASSICA NAPUS L.) ET DE RADICOLE (RAPHANOBRASSICA)BRADSHAW JE; HEANEY RK; FENWICK GR et al.1983; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1983; VOL. 34; NO 6; PP. 571-575; BIBL. 18 REF.; 1 TABL.Article

STEROLS, METHYLSTEROLS ET ALCOOLS TERPENIQUES DE 10 VARIETES DE COLZA DONT LA TENEUR EN ACIDE ERUCIQUE EST BASSE OU NULLECONTE LS; CAPELLA P.1983; REVUE FRANCAISE DES CORPS GRAS; ISSN 0035-3000; FRA; DA. 1983; VOL. 30; NO 5; PP. 195-198; BIBL. 12 REF.; 5 TABL.Article

RAPESEED = LE COLZAHOUGEN FW; STEFANSSON BR.1982; ADVANCES IN CEREAL SCIENCE AND TECHNOLOGY; USA; DA. 1982; VOL. 5; PP. 261-289; BIBL. 110 REF.; 7 FIG./10 TABL.Article

THE MICROSCOPIC STRUCTURE AND CHEMISTRY OF RAPESEED AND ITS PRODUCTS. = STRUCTURE MICROSCOPIQUE ET CHIMIE DES GRAINES DE COLZA ET DE LEURS DERIVES.YIU SH; POON H; FULCHER RG et al.1982; FOOD MICROSTRUCTURE.; ISSN 511048; USA; DA. 1982; VOL. 1; NO 2; PP. 135-143; BIBL. 25 REF.; 8 PHOTO.Article

VERGLEICHENDE UNTERSUCHUNGEN ZUR FETTSAEURE-ZUSAMMENSETZUNG VON GALAKTOLIPIDEN AUS BLAETTERN UND SAMEN VON RAPSPFLANZEN (BRASSICA NAPUS L.). = ETUDES COMPARATIVES DE LA COMPOSITION EN ACIDES GRAS DES GALACTOLIPIDES DE FEUILLES ET DE GRAINES DE COLZA (BRASSICA NAPUS L..DIEPENBROCK W.1982; FETTE SEIFEN ANSTRICHM., FETTE, SEIFEN, ANSTRICHMITTEL.; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1982; VOL. 84; NO 10; PP. 373-376; ABS. ENG; BIBL. 22 REF.; 2 FIG.Article

  • Page / 20